"Beste kilo's, het is genoeg geweest......DOEI!"
Word ook een Lifestyle Changer en win 
eindelijk jouw strijd met de kilo's! 
Bekijk nu de informatievideo.

LET OP: Start op 13 september!

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Lifestyle Change wordt gemiddeld met 5 sterren beoordeelt

Krijg grip op je gewicht
..niet voor even maar voor het leven!
  • Effectief 8-weken afvalprogramma
  • Start 13 september 2021
  • Gegarandeerd 6 tot 12 kilo lichter zonder strikt dieet
  • 2 keer per week 50 minuten sporten met Olav (live, terugkijken mogelijk)
  • Iedereen kan meedoen (ongeacht leeftijd, blessures enzovoorts)
  • Gebruik van een voedingsdagboek (inclusief voorbeeldmenu's, recepten en persoonlijke tips)
  • 4 coachavonden met Olav voor het creëren van de juiste mindset (live, terugkijken mogelijk)
  • Wekelijks een gezamenlijk weegmoment als stok achter de deur (niet verplicht)
  • Motiverende community van Lifestyle Changers met hetzelfde doel
JOUW TIJDELIJKE BONUSSEN 
..grijp deze mee voor zolang dat nog kan!

Bonus 1: 15 Workout Video's

Toegankelijke video's waarmee je zelfstandig maar begeleidt kan bewegen en sporten.

Bonus 2: 101 Receptenboek 

Met 101 lekkere en gezonde recepten zodat je deze zelf niet hoeft te bedenken.

Bonus 3: Mindset Bootcamp

7 daagse mindset trainen waardoor je controle krijgt over je eigen gedachte en mindset
Dit is wat Lifestyle Changers zeggen:

Lia Timeerman - 38,1kg afgevallen

“Lifestyle Change is echt levens veranderend geweest. Ik leef nu niet meer op de automatische piloot. Het heeft mij weer de energie gegeven mezelf te ontwikkelen, wat me nieuwsgierig heeft gemakt naar wat er nog meer mogelijk is. Wat ik nog meer uit het leven kan halen!

Rosanne Spaan - 34.6kg afgevallen

“Door het lezen van Olav zijn boek ben ik heel bewust geworden van de gedachtes die ik heb en hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen. Mijn emoties en gedachtes ook niet langer te laten bepalen door wat andere mensen vinden maar door te doen waar ikzelf achtersta. Ik ben ontzettend enthousiast over Lifestyle Change en daardoor extra gemotiveerd om wat ik heb geleerd ook de Lifestyle Changers mee te geven die ik samen met Olav en de rest van Team Lifestyle Change mag gaan begeleiden.”
100% Geld Terug Garantie

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent en je geld terug wilt dan kan dit binnen 14 dagen. Je krijgt dan 100% van je aankoop bedrag terug en we zullen je geen vragen stellen. Maar.. we gaan zorgen dat je zoveel waarde krijgt met dit programma dat we zeker weten dat dit niet nodig is.
Wanneer start de Lifestyle Change?
De eerstvolgende lifestyle change start op 10 mei 2021. 
Hoe kan ik deelnemen aan de Lifestyle Change?
Via de groene knop op deze pagina kom je in een afreken omgeving waar je jouw deelname aan het Lifestyle Change programma kan aanschaffen. Vervolgens krijg je verdere startinformatie toegestuurd en toegang tot de exclusieve Facebook community. 
Op welke tijden zijn de online sportsessies?
Iedere maandag & woensdag om 19:30 live via zoom met alle deelnemers. Terugkijken is mogelijk.
Wanneer zijn de 4 live coaching avonden?
Om de week op dinsdag. 11 mei, 25 mei, 8 juni & 22 juni. Terugkijken is ook mogelijk.
Ik heb een blessure of ander lichamelijk ongemak, kan ik wel meedoen?
Ja. De meeste Lifestyle Changers hebben een blessure of ander lichamelijk ongemak, soms gerelateerd aan hun overgewicht maar vaak ook niet. We houden in de Lifestyle Change Workouts rekening met ieder niveau.
Geen strikt dieet? Hoe kan dat?
Nee. Je gaat een voedingsdagboek bijhouden die ingesteld staat aansluitend op Olavs methode. Hierdoor krijg je volop de gelegenheid om rekening te houden met je eigen voorkeuren terwijl je toch afvalt. Natuurlijk krijg je wel voorbeeldmenu’s en recepten zodat je wat inspiratie kan opdoen en kunnen we je voedingsdagboek op jouw verzoek bekijken voor persoonlijke tips!
Wat maakt Lifestyle Change anders dan alle andere methodes die ik al geprobeerd heb?
Veel methodes zijn gefocust op minder eten, soms in combinatie met meer bewegen. Waar 9 op de 10 keer nauwelijks aandacht aan besteedt word is je mindset. Je psychologie. Olav heeft door zijn eigen Lifestyle Change, het begeleiden van meer dan 1500 Lifestyle Changers en het zich jarenlang verdiepen in het psychologische aspect tools ontwikkelt om jou te helpen inzicht te krijgen in je gedrag en dat eens en voor altijd te veranderen! Je gaat hierover lezen in Olavs boek en Olav organiseert 4 live online coachavonden waarin hij je vragen gaat stellen om je aan het denken te zetten waarna je de antwoorden gaat bespreken met andere Lifestyle Changers.
Wat als ik straks weer naar de sportschool mag?
We gaan samen met alle Lifestyle Changers via online live video's sporten. Mocht je straks liever in de sportschool willen sporten dan krijg je oefeningen voor daar.
Klaar om te starten?
Klik dan op onderstaande knop en start jouw Lifestyle Change + claim de bonussen.
Klaar om te starten?
Klik dan op onderstaande knop en start jouw Lifestyle Change + claim de bonussen.
P.S: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque quis velit sit amet dolor congue faucibus id a odio. Sed risus eros, convallis ac massa in, hendrerit fermentum velit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra.
Dit is wat Lifestyle Changers zeggen:

Johnny - 55,3kg afgevallen

“Geënthousiasmeerd door Olav nam ik de beslissing om ook een Lifestyle Changer te worden en 10 maanden later bereikte ik mijn doel van 55 kilo gewichtsverlies! Het is geen gemakkelijk proces geweest met allerlei fysieke en mentale uitdagingen onderweg. Wat me er extra trots op maakt dat het toch gelukt is!"

Wilma - 19,7kg afgevallen

“Mijn lijf was door 3 zwangerschappen steeds meer veranderd tot op het punt dat ik mij niet eens echt vrouw meer voelde. Mijn oom was 25 kilo afgevallen met Lifestyle Change en hij heeft mij uiteindelijk over de streep getrokken om ook mee te doen. Daar ben ik hem ongelooflijk dankbaar voor!"

Corné - 20kg afgevallen

“Ik zat niet goed in mijn vel en besloot dat het tijd was om in actie te komen. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken positieve impact Olav in slechts 8 weken teweeg kon brengen. Hij heeft er aan mij een nieuwe fan bij gekregen!"

Tony - 28,3kg afgevallen

“Op een gegeven moment kon ik mijn veters niet eens meer fatsoenlijk strikken. Dat was voor mij de druppel! Met behulp van Olav heb ik gelukkig het roer om kunnen gooien. Ik ben nu ruim 28 kilo afgevallen en ben weer trots op mezelf!”

Lia Timmerman - 38,1kg afgevallen

“Lifestyle Change is echt levens veranderend geweest. Ik leef nu niet meer op de automatische piloot. Het heeft mij weer de energie gegeven mezelf te ontwikkelen, wat me nieuwsgierig heeft gemakt naar wat er nog meer mogelijk is. Wat ik nog meer uit het leven kan halen!
Dit is wat Lifestyle Changers zeggen:

Carla (50 jaar) "ik voel me echt veel lekkerder nu dan 10 weken geleden"

Johan (43 jaar) "8 kilo afgevallen in 8 weken Lifestyle Change"

Johnny (41 jaar) & Sabine (38 jaar)"21.5 kilo & 17 kilo afgevallen"

Jacquilien (49 jaar)"Je krijgt er echt energie van"

Henk (43 jaar) & Marissa (42 jaar)"had het veel eerder moeten doen"

Francis (61)"Ondanks mijn medische problemen val ik af" 

Veelgestelde vragen

Wanneer start de Lifestyle Change Virtual?
De eerstvolgende Lifestyle Change Virtual start op 13 september 2021 met een spectaculaire lancering!
Wat kost Lifestyle Change Virtual
Normaal kost het € 299,- maar als nu beslist krijg je € 100,- korting en 3 te gekke bonussen! Je kan er ook voor kiezen om in 12 termijnen van € 19,95 betalen!
Kan ik in termijnen betalen?
Ja! Je kan er ook voor kiezen om in 12 termijnen van € 19,95 betalen!
Hoe kan ik deelnemen aan Lifestyle Change Virtual?
Via de groene knop op deze pagina kom je in een betaalomgeving waar je jouw plek voor Lifestyle Change kan claimen. Vervolgens krijg je toegang tot de exclusieve Facebook community en alle verdere startinformatie.
Hoe werkt het sporten?
Wij gaan videobellen met alle lifestyle changers tegelijk en samen een live workout doen. Je ziet dus mij en ik doe de oefeningen voor. Ondertussen mag je jouw eigen camera ook aanzetten als je wilt, maar dit hoeft niet. Het kan zijn dat je tegelijk ook andere lifestyle changers ziet die er voor kiezen hun camera aan te zetten. Verder heb je niks anders nodig dan je computer om mee te kijken en een ruimte om te bewegen.
Hoe zwaar is het sporten?
Dit is een afvalprogramma en we gaan dus zeker niet "bodybuilden". Alle oefeningen zijn voor iedereen goed te doen en dus niet te zwaar. Het gaat er vooral om dat je regelmatig beweegt.
Mag ik dan niks meer eten?
Jawel! Het is belangrijk te weten dat je nog steeds af en toe mag snoepen, snacken, vet mag eten, etc. Maar ik ga je wel leren hoe je zorgt dat je dit niet te vaak doet zonder dat je het te erg moet missen.
Op welke tijden zijn de live workouts met Olav?
Iedere maandag & woensdag om 19:30 live via zoom met alle deelnemers van Lifestyle Change Virtual. Terugkijken is mogelijk.
Wanneer zijn de Lifestyle Change Coachavonden met Olav?
Om de week op dinsdag  In totaal dus vier keer. Terugkijken is mogelijk.
Ik heb een blessure of ander lichamelijk ongemak, kan ik wel meedoen?
Ja. De meeste Lifestyle Changers hebben een blessure of ander lichamelijk ongemak, soms gerelateerd aan hun overgewicht maar vaak ook niet. We houden in de Lifestyle Change Workouts rekening met ieder niveau. Wil je liever buiten sporten of weer in een sportschool als die weer opengaan? Dan krijg je gratis een passend trainingsschema!
Heb ik spullen nodig?
Nee! Je hebt alleen een computer nodig en zoom zodat je de coaching avonden en de workouts kan volgen. Maar beide kan je ook terugkijken via je computer.
Geen strikt dieet? Hoe kan dat?
Je gaat een voedingsdagboek bijhouden die ingesteld staat aansluitend op Olavs methode. Hierdoor krijg je volop de gelegenheid om rekening te houden met je eigen voorkeuren terwijl je toch afvalt. Natuurlijk krijg je wel voorbeeldmenu’s en recepten zodat je wat inspiratie kan opdoen en kunnen we je voedingsdagboek op jouw verzoek bekijken voor persoonlijke tips!
Wat maakt Lifestyle Change anders dan alle andere methodes die ik al geprobeerd heb?
Veel methodes zijn gefocust op minder eten, soms in combinatie met meer bewegen. Waar 9 op de 10 keer nauwelijks aandacht aan besteedt word is je mindset. Je psychologie. Olav heeft door zijn eigen Lifestyle Change, het begeleiden van meer dan 1600 Lifestyle Changers en het zich jarenlang verdiepen in het psychologische aspect tools ontwikkelt om jou te helpen inzicht te krijgen in je gedrag en dat eens en voor altijd te veranderen! Je gaat hierover lezen in Olavs boek en Olav organiseert 4 Lifestyle Change Coachavonden waarin hij je vragen gaat stellen om je aan het denken te zetten waarna je de antwoorden gaat bespreken met andere Lifestyle Changers.
Wat als ik niet altijd aanwezig kan zijn?
Dat is helemaal niet erg! Je kan alles terugkijken wanneer jou dat uitkomt.
Kunnen we elkaar zien tijdens Lifestyle Change Virtual?
Je kan iedereen zien die ervoor kiest ook zijn of haar camera aan te zetten.
Wat houd ik over na de 8 weken?
Na deze 8 weken heb jij grip op je gewicht. Je blijft dus over met een nieuw soort controle over jezelf en wat je eet. 
Start jouw Lifestyle Change ook op 13 september 2021?
Klik dan op onderstaande knop en schrijf je in voor Lifestyle Change Virtual (tijdelijk met € 100,- korting en 3 te gekke bonussen)
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
100% Geld Terug Garantie!

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent en je geld terug wilt dan kan je dit binnen 14 dagen aanvragen. Je krijgt dan 100% van je aankoopbedrag terug. Maar.. ik ga zorgen dat je zoveel waarde haalt uit Lifestyle Change dat ik zeker weet dat je je niet gaat bedenken!